Over Happyhack.nl

Jouw biohack avontuur start je met happyhack.nl

Happyhack.nl biedt een start én inspiratiebron met informatie en hacks aan om jouw leven nóg energievoller, gezonder en productiever te maken!

Waar het allemaal begon..

Ons eigen biohack avontuur begon bij ons beiden – twee meiden van rond de 30 – met een gevoel dat we niet wilden voelen en helaas herkenbaar is voor velen. Futloosheid, depressieve gedachten, geen energie om de arm op een trapleuning te leggen en een hoofd wat niet vooruit wilde. Hoe kon het toch dat je als jonge vrouw je toch zo beroerd kon voelen? Die vraag zorgde er bij ons beiden voor dat we ons gingen verdiepen in wat we hier aan konden doen. Het aanpakken van de oorzaken van deze gevoelens, het verdiepen in wat een mindset doet en hoe het lichaam werkt en reageert. 

Via boeken, seminars, youtube video’s, podcasts en uiteraard heel veel zelf experimenteren werden we steeds enthousiaster en bekwamer in het herpakken van onze energie, onze levenslust en onze flow. Toen onze paden in 2017 kruisten, is dit alleen maar versterkt en zijn we ons de afgelopen jaren steeds meer gaan bekwamen in het toepassen van technologie, data, psychologie en gezondheidshacks. Met onze experimenten leerden we ons lichaam en mind steeds beter kennen en hoe we dit kunnen ‘hacken’ om dit te optimaliseren en gelukkiger te zijn. En zo is ons eigen ‘biohack avontuur’ geboren…

Kennis vermenigvuldigt wanneer je het deelt op Happyhack.nl

Een open deur…maar o zo waar! We verdiepen ons in de kennis, ervaringen en experimenten die anderen om ons heen doen. Op die manier staan we letterlijk op de schouders van reuzen. En hoe mooi als wij die kennis op onze beurt ook weer met anderen mogen delen. Vanuit deze behoefte is Happyhack.nl ontstaan. Met Happyhack.nl bieden wij kennis en producten aan waar we zelf enthousiast over zijn en die we willen delen met anderen. Alle producten hebben we zelf getest en voegen waarde toe aan ons leven. Deze producten sturen we direct op vanuit de fabrikanten, zodat jij een product ontvangt tegen een eerlijke prijs zonder extra opslag-, transport en verpakkingskosten.

We wensen je veel plezier en inspiratie op onze website! Neem eens een kijkje in de webshop, lees onze blogs en bekijk onze gekke (en soms teleurstellende) test ervaringen om jouw biohack avontuur te verrijken.

Leef, experimenteer en verwonder…

Het Happy Hack Team