De ideale structuur om jouw doelen uit te voeren!

De ideale structuur om jouw doelen uit te voeren!

 

Stel de vraag aan je vrienden hoe het gaat, en 9 van de 10 keer krijg je een antwoord terug dat ze het druk hebben. Het lijkt het nieuwe modewoord te zijn van tegenwoordig. Men is druk en wil graag veel doelen bereiken. Van een tesla rijden, wintersporten, de nieuwe influencer worden, CEO van een bedrijf worden en noem maar op. We hebben vaak heel veel goede voornemens die we willen nastreven. Echter ze benoemen is makkelijk, maar in de opvolging en uitvoering strandt het gemiddelde goede voornemen na een paar weken.

 

De eerste maand van 2020 is voorbij gevlogen, en zo ook de voornemens.

Goed om de gestelde doelen en voornemens er weer eens bij te nemen. Heb je voor jezelf al een fijne methodiek gevonden die voor je werkt om deze doelen te verwezenlijken? Want hoe ga je ervoor zorgen dat je de doelen ook daadwerkelijke uitvoert?

 

Hoe onrealistisch, ver weg of groot je doelen ook zijn, als je niet start wordt het doel ook geen werkelijkheid. Om je hiermee op weg te helpen, biedt de Purpuz agenda een waardevolle tool die je als coach hierin begeleidt: het helpt je je doelen scherp stellen, het stelt je goede vragen, het helpt je evalueren waar je staat en bovenal zorgt het voor een glashelder overzicht. Hiermee biedt de agenda structuur om jouw doelen uit te voeren. Daarnaast ademt de agenda als bonus één en al positieve vibe uit: door middel van gave quotes & foto's motiveert het je én er is voldoende ruimte om je eigen ideeën en inspiratie uit te werken.

 

 

Ook aan de slag?! klik hier voor jouw PurPuz Planner 2020, de hack voor toekomstige dromen.

Nog niet overtuigd? De volgende tips geven je nog meer inspiratie:

Wij zoeken elke dag weer verder naar top hacks om jouw leven een energie boost te geven! voor een fantastisch efficient cadeau. 

Ken je drukke ouders, collega's of vrienden? Gun ze ook een relaxte planning met uitkomsten. klik hier  voor een fantastisch efficiënt cadeau. 

 

** Deze post is ingepland met de Purpuz Planner. De planner die ons helpt met mijn dromen verwezenlijken!

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd